דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שקדים טחונים
עוגת שקדים טחונים מושלמת לאירוח
  • 1 את החלבונים להקציף לקצף יציב עם הסוכר.
  • 2 לערבב בקערה נפרדת את החלמונים והשמן, להוסיף את שאר המרכיבים מלבד הקמח והשקדים.
  • 3 לערבב את השקדים הטחונים עם הקמח ולהוסיף לתערובת החלמונים.
  • 4 לקפל את החלבונים המוקצפים אל התערובת ולערבב לתערובת אחידה.
  • 5 להעביר לתבניות (2 תבניות אינגליש קייק או תבנית קוגלהוף מס` 26 אחת) ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שהעוגה יציבה.
  • 6 לאחר קירור העוגה לערבב היטב את כל מצרכי הציפוי ולצפות את העוגה. מתקבלת עוגת שקדים טחונים מושלמת שאתם חייבים לאמץ!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
קליפת השקדים מדגישה את הטעם של השקדים.

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק או קוגלהוף 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 27.9% 11.5% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב