דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (מאפינס בינוניים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס חרובים ובננה טבעוניים מקמח שיפון
שילוב מושלם ובריא של חרובים, בננה וקמח שיפון
  • 1 מכניסים את הקמחים ואבקת החרובים לתוך מעבד מזון ומפעילים בפולסים קצרים, מוסיפים את המלח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב.
  • 2 שוברים לחתיכות קטנות את השוקולד ומוסיפים אותו לתערובת הקמחים.
  • 3 מועכים את הבננה ומוסיפים גם אותה למעבד המזון.
  • 4 מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים רק עד שנוצרת תערובת אחידה, לא יותר מזה. הבלילה נורא מזכירה גלידה של בן&ג`ריס שבא לאכול אותה ככה.
  • 5 יוצקים את הבלילה לתבניות מאפינס בינוניות מסיליקון או נייר, לגובה של עד 1 ס"מ משפת התבנית. אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש למשך כ- 15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש. חשוב מאוד! לשים לב לזמן האפייה כדי לא לייבש ולא לשרוף!
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 33.3% 5.2% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב