דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה לערבל את הביצים ולאחר מכן להוסיף את הסוכר החום, הדבש, השמן, הקפה, התבלינים ולבסוף את הקמחים, אבקת האפייה והשקדים.
  • 2 לערבב לתערובת אחידה ולשפוך לתבנית אינגליש קייק (להשאיר כ- 3 כפות מהתערובת בצד).
  • 3 לערבב את התפוחים עם הסוכר החום, הדבש, גרידת הלימון והקינמון, ולפזר מעל העוגה.
  • 4 מעל התפוחים לפזר את 3 הכפות שהשארנו מתערובת העוגה.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 6 הרי לכם עוגת דבש ותפוחים נהדרת שכיף להגיש בראש השנה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק חד פעמית או מסיליקון (במידה ומשתמשים בתבנית מתכת יש לשמן היטב ועדיף להשתמש בנייר אפייה משומן כדי לשחרר את העוגה בקלות).

הערך התזונתי לא כולל את האספרסו/הקפה השחור.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)203260
חלבונים (גרם)3.39 4.35
פחמימות (גרם)3039
מתוכן סוכרים (גרם)18.31 23.5
שומנים (גרם)8.89 11.41
מתוכם שומן רווי (גרם)0.87 1.12
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)42.16 54.11
נתרן (מ"ג)152.21195.35
סיבים תזונתיים (גרם)2.04 2.62
מים (גרם)32.5841.82
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.6823.97
ויטמין B (מ"ג)0.540.69
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.160.2
ויטמין B5 (מ"ג)0.220.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.29.24
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.13
ויטמין C (מ"ג)1.341.72
ויטמין D (מק"ג)0.230.3
ויטמין E (מ"ג)0.931.2
ויטמין K (מק"ג)0.30.39
סידן (מ"ג)24.2631.13
ברזל (מ"ג)0.440.56
מגנזיום (מ"ג)11.5414.81
זרחן (מ"ג)40.7152.25
אבץ (מ"ג)0.280.36
אשלגן (מ"ג)75.7497.21
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.590.76
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.550.71
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.351.73
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.311.69

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 20.1% 7.6% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.