דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת דבש ותפוחים
עוגת דבש ותפוחים מושלמת לראש השנה
  • 1 בקערה לערבל את הביצים ולאחר מכן להוסיף את הסוכר החום, הדבש, השמן, הקפה, התבלינים ולבסוף את הקמחים, אבקת האפייה והשקדים.
  • 2 לערבב לתערובת אחידה ולשפוך לתבנית אינגליש קייק (להשאיר כ- 3 כפות מהתערובת בצד).
  • 3 לערבב את התפוחים עם הסוכר החום, הדבש, גרידת הלימון והקינמון, ולפזר מעל העוגה.
  • 4 מעל התפוחים לפזר את 3 הכפות שהשארנו מתערובת העוגה.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 6 הרי לכם עוגת דבש ותפוחים נהדרת שכיף להגיש בראש השנה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק חד פעמית או מסיליקון (במידה ומשתמשים בתבנית מתכת יש לשמן היטב ועדיף להשתמש בנייר אפייה משומן כדי לשחרר את העוגה בקלות).

הערך התזונתי לא כולל את האספרסו/הקפה השחור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 20.1% 7.6% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב