דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט ירוק ברוטב בוטנים
סלט נהדר לאוהבי הבוטנים
  • 1 לחתוך את העלים הירוקים, התפוח והבצל, ולהניח בקערה.
  • 2 לערבב את מצרכי הרוטב, להכניס לצנצנת סגורה ולשמור במקרר.
  • 3 רק לפני ההגשה למזוג את הרוטב על הסלט, לערבב ולקשט בגרגירי רימון ובוטנים קלויים.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים ומרכיבי הקישוט לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.2% 25.1% 14.4% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב