דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רעיון טוב אם נשארו לכם תמרים רכים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (כל מנה כ- 200 גרם)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 כשהתמר בשל ורך קליפתו מתקלפת בקלות - יש להוציא את החרצנים מהתמר ולקלף ככל האפשר.
  • 2 להעביר למעבד מזון ולטחון למחית. אם המחית סמיכה מאוד אפשר להוסיף את המים (לא חובה).
  • 3 להוסיף את מיץ הלימון ולבחוש.
  • 4 אפשר לשמור בהקפאה. במחית אפשר להשתמש לסורבה, גלידות וכל מה שמתחשק לכם.
  • 5 בתיאבון חיוך

יש להשתמש בתמרים צהובים - במצרכי המתכון מצוין תמרים מסוג מג`הול כדי שלמתכון יהיה מדד ערך תזונתי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)556255
חלבונים (גרם)3.64 1.67
פחמימות (גרם)15169
מתוכן סוכרים (גרם)133.08 61.05
שומנים (גרם)0.3 0.14
נתרן (מ"ג)2.541.17
סיבים תזונתיים (גרם)13.42 6.16
מים (גרם)60.0327.54
ויטמין A (מק"ג)14.066.45
ויטמין B (מ"ג)5.62.57
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.06
ויטמין B3 (מ"ג)3.231.48
ויטמין B5 (מ"ג)1.620.74
ויטמין B6 (מ"ג)0.50.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)30.7814.12
ויטמין C (מ"ג)2.761.27
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)5.42.48
סידן (מ"ג)128.7859.07
ברזל (מ"ג)1.80.83
מגנזיום (מ"ג)108.4849.76
זרחן (מ"ג)124.3657.05
אבץ (מ"ג)0.880.41
אשלגן (מ"ג)1,399641.94

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 0.2% 2.2% 89.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.