דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט בצל טעים בטירוף

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    פרוסים לרצועות לא דקות מדי
  • מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
    סחוט טרי
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • סומק - 2 כפות
    גדושות
  • בהרט - קורט
    לא חובה (לפי הטעם)
  • פטרוזיליה - חופן (15 גרם)
    לפי הטעם
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב את כל המצרכים ביחד.
  • 2 לתת מנוחה של חצי שעה עד שהבצל יספוג את כל הטעמים.
  • 3 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של כרמית דהאן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)5685
חלבונים (גרם)0.66 1.01
פחמימות (גרם)58
מתוכן סוכרים (גרם)2.29 3.49
שומנים (גרם)3.75 5.72
מתוכם שומן רווי (גרם)0.26 0.4
נתרן (מ"ג)3.745.7
סיבים תזונתיים (גרם)0.97 1.48
מים (גרם)52.6280.22
ויטמין A (מק"ג)12.6919.34
ויטמין B (מ"ג)0.310.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.8422.62
ויטמין C (מ"ג)10.4515.93
ויטמין E (מ"ג)0.040.06
ויטמין K (מק"ג)49.475.3
סידן (מ"ג)16.0624.48
ברזל (מ"ג)0.290.45
מגנזיום (מ"ג)6.8610.46
זרחן (מ"ג)16.625.3
אבץ (מ"ג)0.120.18
אשלגן (מ"ג)97.06147.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 34.9% 6.1% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.74 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.