דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה אפויה מושלמת לאירוח

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב יחד את הגבינה, השמנת, החלמונים, הסוכר וגרידת הלימון. להוסיף את הקורנפלור ואינסטנט הפודינג, ולערבב היטב כדי שלא יהיו גושים.
  • 2 להקציף את החלבונים עם הסוכר, ולקפל את הקצף אל תערובת הגבינה.
  • 3 לשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, להעביר אליה את תערובת העוגה ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה או עד שהחלק העליון משחים בצורה יפה (להניח תבנית מים חמים בתחתית התנור בזמן האפייה).
  • 4 כשהעוגה משחימה מלמעלה להנמיך את חום התנור ל- 160 מעלות, להוציא את העוגה, לשחרר בזהירות את הדפנות עם סכין, להחזיר לתנור ולאפות עוד כשעה וחצי.
  • 5 לצנן בתנור, לקרר היטב ואז ניתן גם לקשט אותה במידה ורוצים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 או 28 ס"מ (רינג גבוה).

לגבי גובה העוגה: כשפותחים את התנור בשלב הראשוני של האפייה ומשחררים את הדפנות - האדים יוצאים מהצדדים ולא נכלאים בעוגה, כך היא ממשיכה לעלות ולא צונחת לפיתה כי ברגע שהאדים כלואים ומסיימים את האפייה הם מתאדים והעוגה צונחת. גם לאחר השחרור של האדים יש צניחה של העוגה אבל צניחה ממש קלה ולא מורגשת.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של כרמית דהאן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)199166
חלבונים (גרם)8.42 7.03
פחמימות (גרם)2621
מתוכן סוכרים (גרם)16.93 14.13
שומנים (גרם)7.19 6
מתוכם שומן רווי (גרם)3.93 3.28
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.090.08
כולסטרול (מ"ג)100.3 83.72
נתרן (מ"ג)217.58181.6
סיבים תזונתיים (גרם)0.04 0.03
מים (גרם)17.0714.25
ויטמין A (מק"ג)30.0225.05
ויטמין B (מ"ג)0.450.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.1210.12
ויטמין B12 (מק"ג)0.170.14
ויטמין C (מ"ג)0.480.4
ויטמין D (מק"ג)1.050.88
ויטמין E (מ"ג)0.830.69
ויטמין K (מק"ג)0.060.05
סידן (מ"ג)167.86140.1
ברזל (מ"ג)0.230.19
מגנזיום (מ"ג)2.041.7
זרחן (מ"ג)32.9227.48
אבץ (מ"ג)0.190.16
אשלגן (מ"ג)33.0527.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.280.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.920.77
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.840.7

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 17.4% 20.4% 62.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה