דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת אוראו טבעונית
עוגת אוראו טבעונית
עוגת אוראו טבעונית
עוגת אוראו טבעונית מושלמת

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת שכבת הבסיס:
  • 1 מכניסים למעבד המזון את עוגיות האוראו, מעבדים עד לקבלת פירורים ומוסיפים את שמן הקוקוס וחלב הסויה.
  • 2 מהדקים לתחתית התבנית (רצוי לשים שקף בדפנות התבנית).
  • 3 מכניסים למקפיא לכחצי שעה.
  • הכנת הקרם:
  • 1 מקציפים במיקסר שמנת צמחית יחד עם אינסטנט פודינג וחלב סויה, עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 2 מכניסים למעבד המזון את עוגיות האוראו (אפשר גם פחות) ומעבדים בפולסים עד לקבלת שברי עוגיות די גסות.
  • 3 מוסיפים את שברי העוגיות לקרם ומערבבים בעדינות בתנועות קיפוליות.
  • 4 מורחים על שכבת הבסיס.
  • הכנת שכבת פירורי האוראו:
  • 1 מכניסים למעבד המזון את עוגיות האוראו ומפעילים עד לקבלת פירורי אוראו.
  • 2 מפזרים מעל שכבת הקרם.
  • 3 מכניסים למקפיא להתייצבות (מינימום כמה שעות) ושומרים בהקפאה עד שמתענגים על העוגה הנהדרת הזאת. מוציאים מהמקפיא כחצי שעה לפני ההגשה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

הידעתם? עוגיות האוראו אמנם חלביות מטעמי כשרות אך הן נחשבות לטבעוניות.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)234288
חלבונים (גרם)1.99 2.45
פחמימות (גרם)3239
מתוכן סוכרים (גרם)0.63 0.77
שומנים (גרם)11.94 14.68
מתוכם שומן רווי (גרם)8.24 10.13
נתרן (מ"ג)476.88586.21
סיבים תזונתיים (גרם)0.1 0.12
מים (גרם)22.5227.68
ויטמין B (מ"ג)0.951.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.811
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.929.74
ויטמין B12 (מק"ג)0.270.33
ויטמין C (מ"ג)1.782.19
ויטמין D (מק"ג)0.290.36
ויטמין E (מ"ג)0.620.77
ויטמין K (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)68.2583.9
ברזל (מ"ג)0.120.15
אבץ (מ"ג)0.060.07
אשלגן (מ"ג)34.942.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.310.38
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.160.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.07

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 26.2% 4.4% 69.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.