מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגת תותים קלה להכנה
- 1 להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר במשך 2 דקות. תוך כדי בחישה ידנית להוסיף את השמן, הקמח התופח, גרידת הלימון וסוכר הוניל, ולבחוש היטב.
- 2 לשמן ולקמח תבנית מס` 26. לפזר כף קמח על כל התותים בקערה על מנת שהתותים לא ישקעו בעוגה.
- 3 לשפוך חצי מכמות הבצק לתבנית ולסדר מעל חצי מכמות התותים.
- 4 לשפוך את חצי הבצק הנותר מעל התותים ושוב לסדר שכבה של שאר התותים.
- 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגה משחימה.
- 6 מדובר על עוגת פרי ולכן יש לשמור במקרר.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית מס` 26.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.2% |
26.6% |
8.9% |
63.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב