דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט פסטה קר בסגנון בלקני
סלט פסטה קר עם בולגרית וזיתים
  • 1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים (עדיף להוסיף את השמן עכשיו כדי שהפסטה לא תהיה דביקה).
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את השום, מטגנים עוד כחצי דקה ומסירים מהאש.
  • 3 מוסיפים את הבצל והשום המטוגנים לפסטה יחד עם כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב. סלט פסטה קר זה לא מצריך שימוש בהרבה מלח מכיוון שהגבינה והזיתים כבר מלוחים.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי האורגנו הטריים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. לפעמים השום עלול לקבל גוון ירקרק - זה בסדר גמור, זה לא מעיד על קלקול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 11.9% 15.6% 71.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב