דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק דלורית צלויה
מרק דלורית צלויה
מרק דלורית קל וטעים להכנה

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הדלורית לחצי לאורך, לרוקן את הפנים כולל הגרעינים ולהניח על נייר אפייה בתבנית. להוסיף את הבצל והשום עם הקליפה, לאפות בחום של 200 מעלות עד שמתרכך (כ- 20 דקות) ולקרר.
  • 2 לקלף את הדלורית, השום והבצל. לטחון הכל ולהוסיף את התבלינים (אם המרקם סמיך אפשר להוסיף כ- 2 כוסות מים, לפי הצורך).
  • 3 להעביר לסיר, להביא לידי רתיחה, להוסיף את השמן והקרם, ולהמשיך לבשל עוד כ- 5 דקות נוספות על להבה נמוכה. למזוג לכלי הגשה ולטפטף קרם קוקוס לקישוט.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם, במקרה של מרק עוף אפשר להפחית את המלח. בתמונה השנייה: צורת הגשה נוספת בתוך דלורית. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)10958
חלבונים (גרם)1.82 0.97
פחמימות (גרם)137
מתוכן סוכרים (גרם)3.17 1.69
שומנים (גרם)6.05 3.22
מתוכם שומן רווי (גרם)3.48 1.85
נתרן (מ"ג)239.77127.71
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 0.35
מים (גרם)152.2381.08
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)348.76185.76
ויטמין B (מ"ג)1.270.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.70.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.029.6
ויטמין C (מ"ג)12.646.73
ויטמין E (מ"ג)0.820.44
ויטמין K (מק"ג)0.990.53
סידן (מ"ג)43.0222.92
ברזל (מ"ג)0.550.29
מגנזיום (מ"ג)24.1512.87
זרחן (מ"ג)36.4319.4
אבץ (מ"ג)0.210.11
אשלגן (מ"ג)259.18138.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 27.5% 8.3% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה