דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד ללא גלוטן קלות להכנה
עוגיות שוקולד ללא גלוטן קלות להכנה
עוגיות שוקולד ללא גלוטן קלות להכנה
עוגיות שוקולד מושלמות לצליאקים

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 טורפים יחד את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה (עד שיהיה ניתן לקחת כפית ממנה). במידת הצורך מוסיפים שקדים טחונים או נוזל.
  • 2 מניחים כפית מהעיסה בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים קלות.
  • 3 משאירים מרווחים של כ- 1-2 ס"מ בין התלוליות.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 5-6 דקות, עד שפני העוגיות נסדקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם בממרח אגוזים או ממרח חלבה. לממרח שוקולד/אגוזים ניתן להוסיף כף קקאו לטעם שוקולדי יותר. אם אוהבים אפשר להעשיר את העוגיות בהוספת אגוזים קצוצים לבלילה.

הסוכר מגיע מהממרח ולכן אין צורך להוסיף סוכר. מי שרוצה עוגיות שוקולד ללא גלוטן מופחתות סוכר - יש להשתמש בממרח עם תחליף סוכר.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)51418
חלבונים (גרם)0.88 7.15
פחמימות (גרם)540
מתוכן סוכרים (גרם)0.01 0.08
שומנים (גרם)3.15 25.75
מתוכם שומן רווי (גרם)1.03 8.41
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)10.12 82.67
נתרן (מ"ג)35.73291.9
סיבים תזונתיים (גרם)0.14 1.18
מים (גרם)2.8723.45
ויטמין A (מק"ג)4.3535.56
ויטמין B (מ"ג)63.180.52
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.1
ויטמין B3 (מ"ג)00.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.34
ויטמין B6 (מ"ג)00.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.2810.44
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.2
ויטמין D (מק"ג)0.060.46
ויטמין E (מ"ג)0.030.23
ויטמין K (מק"ג)0.010.07
סידן (מ"ג)1.5712.8
ברזל (מ"ג)0.050.39
מגנזיום (מ"ג)0.342.74
זרחן (מ"ג)5.3944
אבץ (מ"ג)0.040.29
אשלגן (מ"ג)3.7630.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.42
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.35
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.10.81
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.090.76

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 35% 9.7% 53.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.57 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.