דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 427 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף עם תפוחים, אגסים ופירות יבשים
מנה עיקרית נהדרת בסעודה חגיגית
  • 1 לערבב בקערה את השום הכתוש, מלח, פלפל שחור, הצ`ילי הגרוס, השמן והסוכר החום.
  • 2 לערבב היטב ולמרוח על העוף. לאחר מכן להעביר את העוף לתבנית.
  • 3 לפרוס את הבצל, לחתוך את התפוחים והאגסים לשמיניות ולפזר בין חלקי העוף. לפזר גם את הפירות היבשים.
  • 4 לערבב בצנצנת את כל מצרכי הרוטב ולמזוג מעל כרעי העוף בתבנית.
  • 5 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות, לכסות את התבנית בנייר כסף ולאפות במשך כ- 50 דקות מכוסה. לאחר מכן, להסיר את נייר הכסף ולאפות למשך כ- 15 דקות נוספות עד שמוכן.
  • 6 להגיש ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מושלם לצד אורז לבן.

הערה: את נס הקפה מוסיפים על מנת לאזן את המתיקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 13.2% 35.2% 46.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב