דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחם אירי קל להכנה
לחם אירי עם סובין ויוגורט
  • 1 מערבבים את כל החומרים היבשים היטב בקערה (למעט הסובין).
  • 2 מוסיפים את השמן ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את הסובין ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את המים, החלב והיוגורט, ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה והומוגנית (לא ללוש).
  • 5 מעצבים את העיסה בתבנית אינגליש קייק משומנת.
  • 6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 45 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 12.4% 13.7% 66.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב