דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח אישי בטעם אננס-קוקוס, צילום: נחמי וולף, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת מוס הקוקוס:
  • 1 משרים את הג`לטין במים עד שהוא סופח את כל הנוזלים.
  • 2 מחממים כ- 10 שניות במיקרוגל עד לקבלת נוזל שקוף.
  • 3 מוסיפים תוך כדי ערבוב למי הקוקוס.
  • 4 מקציפים את החלבונים והסוכר, ומקפלים לקוקוס.
  • 5 מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים למוס.
  • 6 שמים בתחתית הכוס את קוביות האננס.
  • 7 מזלפים מעליהם את מוס הקוקוס.
  • 8 שמים במקרר לייצוב למשך כ- 4-5 שעות.
  • 9 מפזרים קוקוס קלוי לקישוט.
  • 10 שמים קוביות ג`לי אננס (ראו אופן הכנה בהמשך) וטפטפת של ליקר פינה קולדה.
  • 11 בתיאבון חיוך
  • הכנת ג`לי אננס:
  • 1 משרים את הג`לטין במים עד שהוא סופח את כל הנוזלים.
  • 2 מחממים כ- 10 שניות במיקרוגל עד לקבלת נוזל שקוף.
  • 3 מחממים את מיץ האננס והסוכר עד להמסה מלאה של הסוכר.
  • 4 מוסיפים את הג`לטין המומס.
  • 5 יוצקים לתבנית לגובה של 1 ס"מ.
  • 6 מצננים להתייצבות במקרר למשך כ- 5 שעות או עד שמתייצב.
  • 7 מוציאים וחותכים לקוביות של 1 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את ליקר הפינה קולדה. שיטת ההכנה כוללת חימום במיקרוגל והמסה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מלכי אדלר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)215157
חלבונים (גרם)2.7 1.98
פחמימות (גרם)2418
מתוכן סוכרים (גרם)10.42 7.65
שומנים (גרם)12.28 9.02
מתוכם שומן רווי (גרם)9.15 6.72
כולסטרול (מ"ג)22.4 16.45
נתרן (מ"ג)22.5916.59
סיבים תזונתיים (גרם)1.61 1.18
מים (גרם)12.989.53
ויטמין B (מק"ג)51.2837.65
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.260.19
ויטמין B12 (מק"ג)0.010
סידן (מ"ג)0.780.57
ברזל (מ"ג)0.010
מגנזיום (מ"ג)0.80.59
זרחן (מ"ג)0.990.73
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)10.978.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 30.1% 6.6% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.