דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 329 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בצלים ממולאים בבשר ואורז
בצלים ממולאים הכי טעימים שתאכלו
  • 1 לקלוף את הבצלים, לחרוץ חתך מלמעלה למטה עד לליבת הבצל.
  • 2 להכניס כל בצל בנפרד למיקרוגל ל- 2-3 דקות. לאחר קירור הבצל להפריד את גלדי הבצל לפלחים.
  • 3 מכל בצל יוצאים בין 4-5 פלחים המתאימים למילוי, מה שנשאר מסוף הבצל להניח בתחתית הסיר לבישול.
  • 4 הכנת המלית: לטגן את הבצל הקצוץ בכף שמן, להוסיף את בשר הבקר הטחון ולטגן כ- 2-3 דקות נוספות עד שהבשר מוכן.
  • 5 להניח את האורז בקערה, להוסיף את תערובת הבשר, הגזר המגורד, החמוציות, הסילאן והתבלינים. לערבב היטב, למלא את פלחי הבצל בכ- 2 כפות מילוי ולסגור היטב.
  • 6 בסיר שטוח לשים כף שמן, להניח על האש ולסדר את שאריות הבצלים שנשארו לאחר שהוצאנו את פלחי הבצל.
  • 7 לסדר את הבצלים הממולאים בסיר.
  • 8 להוסיף מיץ רימונים טרי, כף סילאן, מלח, פלפל שחור ומים רותחים עד לכיסוי הבצלים הממולאים.
  • 9 לאחר רתיחה להעביר לאש נמוכה לבישול של כשעה עד שעה ורבע. מי שאוהב יכול לאחר הבישול לסחוט חצי לימון על הבצלים.
  • 10 הרי לכם בצלים ממולאים בבשר ואורז טעימים. שיהיה בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אם לא ידעתם עד כה איך להכין בצלים ממולאים - המתכון הזה ילמד אתכם בצורה הטובה ביותר והטעם - גן עדן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 8.4% 18.7% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב