דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תבשיל נהדר לארוחת הצהריים או הערב

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 362 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים בסיר את השעועית הצהובה ומסננים.
  • 2 מוסיפים את כל המרכיבים, מערבבים בעדינות ומבשלים על אש נמוכה למשך כ- 10 דקות.
  • 3 חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומבשלים בסיר גדול.
  • 4 מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר ומועכים בקערה.
  • 5 מוסיפים 2 כוסות ממי הבישול, את התבלינים ושמן הקוקוס, ומערבבים.
  • 6 מגישים בצלחת כ- 4 כפות מהפירה ומעליהם כ- 4 כפות מהשעועית הצהובה המבושלת.
  • 7 אוכלים חם ונהנים - בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הצ`ילי חריף.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)24167
חלבונים (גרם)6.37 1.76
פחמימות (גרם)5415
מתוכן סוכרים (גרם)1.84 0.51
שומנים (גרם)1.74 0.48
מתוכם שומן רווי (גרם)1.18 0.33
נתרן (מ"ג)677.8187.5
סיבים תזונתיים (גרם)7.47 2.07
מים (גרם)163.6345.26
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020
ויטמין B (מ"ג)4.691.3
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B3 (מ"ג)2.770.77
ויטמין B5 (מ"ג)1.080.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.570.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.145.29
ויטמין C (מ"ג)18.155.02
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
ויטמין K (מק"ג)4.541.26
סידן (מ"ג)17.84.92
ברזל (מ"ג)0.680.19
מגנזיום (מ"ג)42.6711.8
זרחן (מ"ג)84.9423.5
אבץ (מ"ג)0.580.16
אשלגן (מ"ג)694.35192.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 2.5% 9.1% 77.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.