דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 362 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שעועית צהובה ברוטב עגבניות על מצע פירה רך
תבשיל נהדר לארוחת הצהריים או הערב
  • 1 מבשלים בסיר את השעועית הצהובה ומסננים.
  • 2 מוסיפים את כל המרכיבים, מערבבים בעדינות ומבשלים על אש נמוכה למשך כ- 10 דקות.
  • 3 חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומבשלים בסיר גדול.
  • 4 מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר ומועכים בקערה.
  • 5 מוסיפים 2 כוסות ממי הבישול, את התבלינים ושמן הקוקוס, ומערבבים.
  • 6 מגישים בצלחת כ- 4 כפות מהפירה ומעליהם כ- 4 כפות מהשעועית הצהובה המבושלת.
  • 7 אוכלים חם ונהנים - בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הצ`ילי חריף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 2.5% 9.1% 77.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב