דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בקערה לערבב מיץ התפוזים, המרק הצלול, סירופ המשמשים, שמן הזית, הכורכום והפלפל השחור. להשאיר בצד כוס אחת מהנוזלים ולשמור במקרר.
  • 2 להכניס לקערה את חזות העוף ולהשרות במרינדה למשך לילה או עד 24 שעות (להפוך צד מדי פעם). להוציא את חזות העוף מהמרינדה ולהניח בתבנית.
  • 3 ליצור משחה מהדבש, החרדל והשום, ולמרוח על חזות העוף.
  • 4 לאפות במשך כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות (20 דקות ראשונות לאפות כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום). ב- 10 הדקות האחרונות של האפייה לחרוץ כל חזה עוף ב- X או + ולהבריש מלמעלה סירופ מייפל.
  • 5 בינתיים, בסיר קטן לחמם את נוזל המרינדה שהשארנו בכוס במקרר. להוסיף את הקורנפלור תוך כדי ערבוב מתמיד, להביא לרתיחה ולבשל כ- 2 דקות או עד להסמכה. להגשה למזוג מעל או מסביב את הרוטב. ניתן להגיש עם תפוחי אדמה ובטטות מקורמלים וסלט עלי מנגולד חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את סירופ חצאי המשמש והמרק הצלול. זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית חזה העוף.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אלינוער מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)295151
חלבונים (גרם)39.99 20.42
פחמימות (גרם)189
מתוכן סוכרים (גרם)5.35 2.73
שומנים (גרם)6.39 3.26
מתוכם שומן רווי (גרם)1.56 0.8
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)87.5 44.69
נתרן (מ"ג)157.3880.38
סיבים תזונתיים (גרם)0.57 0.29
מים (גרם)129.2666.02
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)4.772.44
ויטמין B (מ"ג)23.3311.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.250.13
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.13
ויטמין B3 (מ"ג)21.611.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.420.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.740.38
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.1612.85
ויטמין B12 (מק"ג)0.640.33
ויטמין C (מ"ג)10.685.46
ויטמין D (מק"ג)0.130.06
ויטמין E (מ"ג)0.170.09
ויטמין K (מק"ג)1.190.61
סידן (מ"ג)42.3221.61
ברזל (מ"ג)2.271.16
מגנזיום (מ"ג)41.3921.14
זרחן (מ"ג)276.74141.34
אבץ (מ"ג)1.640.84
אשלגן (מ"ג)394.99201.73
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.470.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.370.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.70.36
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 9.9% 61.8% 27.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.