גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידת אטריות וגבינות |
9 מנות/יחידות, 262 גרם למנה\יחידה
ציוד נדרש: תבנית בבקה.
המתכון באדיבות יצחק וונש
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 251 | 96 |
חלבונים (גרם) | 14 | 5.34 |
פחמימות (גרם) | 8 | 3 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.72 | 0.28 |
שומנים (גרם) | 17.88 | 6.82 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 9.63 | 3.67 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 127.32 | 48.53 |
נתרן (מ"ג) | 1,199 | 457.23 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.06 | 0.02 |
מים (גרם) | 128.29 | 48.9 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 36.3 | 13.84 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.53 | 0.2 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.01 | 0 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.1 | 0.04 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.35 | 0.13 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.04 | 0.01 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 10.68 | 4.07 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.2 | 0.08 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.05 | 0.02 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.46 | 0.18 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.24 | 0.09 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.43 | 0.16 |
סידן (מ"ג) | 120.17 | 45.81 |
ברזל (מ"ג) | 0.47 | 0.18 |
מגנזיום (מ"ג) | 4.28 | 1.63 |
זרחן (מ"ג) | 45.26 | 17.25 |
אבץ (מ"ג) | 0.31 | 0.12 |
אשלגן (מ"ג) | 34.2 | 13.04 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.44 | 0.17 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.35 | 0.14 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.83 | 0.32 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.78 | 0.3 |