דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פילה סלמון בזיגוג אסיאתי
פילה סלמון בזיגוג אסיאתי
פילה סלמון בזיגוג אסיאתי
אחת ההגשות היפות של פילה סלמון אפוי בתנור

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב.
  • 2 מנקים את נתחי פילה הסלמון (6 נתחים של פילה סלמון במשקל 150 גרם כל אחד בלי העור - מומלץ טרי), מורחים עליהם את המשרה מכל הכיוונים ומשרים אותם לפחות לשעה. במידה ומשתמשים בסלמון קפוא ולא טרי - משרים את נתחי הדג קודם לכן לשעה במים עם 2 כוסות מיץ לימון וכוס חומץ, כך שהנוזלים יכסו את הדג לגמרי. מוציאים ומנקים מקשקשים ושאר מרעין בישין.
  • 3 מחממים את התנור ל- 190 מעלות.
  • 4 מסדרים את נתחי הסלמון בתבנית ויוצקים עליהם את יתרת המרינדה.
  • 5 מפזרים מעל כל נתח מלח גס, פלפל שחור גרוס ושומשום, ואופים כ- 15 דקות בתנור.
  • 6 מגישים מיד ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש עם בצל מטוגן פריך (קישור למתכון במתכונים החלופיים).
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)415221
חלבונים (גרם)35.09 18.67
פחמימות (גרם)126
מתוכן סוכרים (גרם)3.09 1.64
שומנים (גרם)24.38 12.97
מתוכם שומן רווי (גרם)4.66 2.48
כולסטרול (מ"ג)94.5 50.27
נתרן (מ"ג)1,136604.25
סיבים תזונתיים (גרם)0.31 0.16
מים (גרם)104.4755.57
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2.771.47
ויטמין B (מ"ג)16.258.64
ויטמין B1 (מ"ג)0.530.28
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.11
ויטמין B3 (מ"ג)12.136.45
ויטמין B5 (מ"ג)2.261.2
ויטמין B6 (מ"ג)1.060.56
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)52.1927.76
ויטמין B12 (מק"ג)4.22.23
ויטמין C (מ"ג)8.774.66
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
ויטמין K (מק"ג)4,1492,207
סידן (מ"ג)39.6421.08
ברזל (מ"ג)0.810.43
מגנזיום (מ"ג)48.5725.83
זרחן (מ"ג)390.49207.7
אבץ (מ"ג)0.740.4
אשלגן (מ"ג)616.29327.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)6.673.55
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.180.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.020.54
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.653.54
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.081.64

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 34.1% 49.2% 16.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה