דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מיני פאי סולת ריקוטה בניחוח תפוז וקינמון
מיני פאי מיוחדים וטעימים
  • 1 לעבד את החמאה והסוכר, להוסיף את שאר החומרים ולהמשיך לעבד עד לקבלת לבצק אחיד.
  • 2 לרפד את הבצק הפריך בתבניות אפייה למאפינס (או תבנית פאי 22), ולהכניס למקרר לשעה לפחות.
  • 3 בסיר כבד לחמם את הסולת, הסוכר והחלב, לערבב במטרפה על האש עד שהתערובת מסמיכה למרקם של דייסה (למשך כ- 5 דקות).
  • 4 להסיר מהאש ולהוסיף את גרד התפוז, הקינמון ולאחר כמה דקות של קירור גם את החלבונים, גבינת הריקוטה וסוכר הוניל.
  • 5 למלא את תבניות המאפינס המרופדות בבצק הפריך, ולהכניס לאפייה של כחצי שעה בחום של 170 מעלות.
  • 6 טעים להגיש מעט חם בתוספת אבקת סוכר וקינמון.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות אפייה למאפינס או תבנית פאי 22.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 15.9% 11.1% 71.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב