דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נפלא של טעמים בעוגה אחת

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 במיקסר מקציפים ביצים שלמות עם סוכר במשך 2 דקות, ומוסיפים שמן בהדרגה, שמנת (או מיץ תפוזים), סוכר וניל ולסיום קמח תופח מנופה.
  • 2 לוקחים תבנית 24 עגולה ויוצקים לתוכה שליש מכמות בלילת העוגה.
  • 3 הכנת המלית: מערבבים את הקינמון עם הסוכר החום והאגוזים הקצוצים (עדיף להשתמש בברס - אגוזים בקרמל).
  • 4 מפזרים חצי מכמות המלית על שליש בלילת העוגה בתבנית, שופכים שוב שליש מכמות הבלילה, מפזרים את כל שאר המלית ומעל שופכים את יתרת הבלילה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 6 מחלצים את העוגה כשמתקררת מעט, מזלפים מעל מעט סירופ מייפל ומפזרים ברס.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: כל תבנית בגודל 24 (אפשר גם תבניות סיליקון עם צורה שאוהבים).

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רותם שמאע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)346386
חלבונים (גרם)5.23 5.83
פחמימות (גרם)3539
מתוכן סוכרים (גרם)18.28 20.35
שומנים (גרם)20.82 23.19
מתוכם שומן רווי (גרם)2.92 3.25
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.08
כולסטרול (מ"ג)68.87 76.68
נתרן (מ"ג)152.36169.64
סיבים תזונתיים (גרם)0.23 0.26
מים (גרם)13.6815.23
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)27.2730.36
ויטמין B (מ"ג)0.420.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.270.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.088.99
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.17
ויטמין C (מ"ג)0.020.02
ויטמין D (מק"ג)0.350.39
ויטמין E (מ"ג)0.190.21
ויטמין K (מק"ג)0.190.21
סידן (מ"ג)31.5835.16
ברזל (מ"ג)0.40.45
מגנזיום (מ"ג)3.113.47
זרחן (מ"ג)34.2238.1
אבץ (מ"ג)0.310.34
אשלגן (מ"ג)37.541.75
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.69
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.65

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 33.9% 8.5% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.