דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 613 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 את הפלפלים שוטפים, מסירים את החלק העליון (ולא זורקים) ומנקים את הגרעינים, עם סכין חדה כדאי לחתוך פתח קטן בתחתית הפלפלים.
  • 2 מסדרים את הפלפלים בסיר בצורה נוחה בשכבה 1 – כמו בתמונה.
  • 3 לטגן במחבת עד שהבשר מוכן.
  • 4 בינתיים בקערה לשים 2 כוסות אורז לבן שטוף היטב, צרור עלי סלרי קצוצים, את שיני השום הקצוצות, רבע כוס השמן ואבקת מרק העוף.
  • 5 כשהבשר מוכן לערבב את 2 התערובות ולתת להם לנוח מעט.
  • 6 לקערה אחרת נכניס את רסק העגבניות, המלח, הפלפל, הפפריקה וכוסות המים.
  • 7 למלא כל פלפל עד לגובה 3/4 בשתי התערובות הראשונות.
  • 8 עם כף לשים 2-3 כפות מהרוטב לתוך הפלפל ולסגור את הפלפל עם המכסה שלו.
  • 9 לשפוך את שאר הרוטב לסיר, להביא לרתיחה ואז לבשל עד שהאורז מוכן על אש קטנה.
  • 10 בתאבון – פנינה.
טיפ למתכון
המלצה - הפלפלים טעימים יותר יום אחרי.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות פנינה קדם

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)33054
חלבונים (גרם)13.39 2.19
פחמימות (גרם)376
מתוכן סוכרים (גרם)11.57 1.89
שומנים (גרם)14.98 2.45
מתוכם שומן רווי (גרם)3.24 0.53
כולסטרול (מ"ג)28.6 4.67
נתרן (מ"ג)875.26142.9
סיבים תזונתיים (גרם)7.84 1.28
מים (גרם)499.4881.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)196.7332.12
ויטמין B (מ"ג)6.741.1
ויטמין B1 (מ"ג)0.240.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.04
ויטמין B3 (מ"ג)4.240.69
ויטמין B5 (מ"ג)0.850.14
ויטמין B6 (מ"ג)1.090.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)79.4812.98
ויטמין B12 (מק"ג)0.90.15
ויטמין C (מ"ג)344.8356.3
ויטמין E (מ"ג)2.670.44
ויטמין K (מק"ג)28.294.62
סידן (מ"ג)57.229.34
ברזל (מ"ג)2.410.39
מגנזיום (מ"ג)51.428.4
זרחן (מ"ג)162.6226.55
אבץ (מ"ג)2.550.42
אשלגן (מ"ג)865.85141.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 20.4% 18.2% 50.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.