דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 641 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מעט שמן, לטגן את הכרוביות מעט ולהניח במסננת.
  • 2 באותו שמן לטגן את הפרגיות, לשים גם במסננת, אפשר לערבב אותם.
  • 3 לשים בסיר בגודל מתאים את יתרת השמן, לחמם מעט, להוסיף את האטריות ולבשל אותן 2-3 דקות, לערבב שלא ישרפו.
  • 4 להוסיף לפי הסדר את האורז, לערבב, את הפרגית, לערבב, ולאחר מכן את הכרוביות, לערבב בעדינות את הכל ביחד.
  • 5 להוסיף בזהירות את המים והתבלינים ולערבב, להרתיח ומיד להנמיך את האש.
  • 6 לשלוח את הסיר לבישול על אש קטנה ביותר ל-40 דקות לערך.
  • 7 לטעום מהאוכל, אם האורז מבושל, אפשר לכבות את האש.
  • 8 לתת לסיר ל"נוח" בערך 10 דקות עם סיר מכוסה, לא לגעת בו ולא לערבב את התבשיל.
  • 9 לקחת מגש גדול עגול, לשים על הסיר, להפוך את התבשיל לתוך המגש ולהגיש.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף כל סוג של עוף - כרעיים, שוקיים, קורקבנים וכו`.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)46673
חלבונים (גרם)34.34 5.36
פחמימות (גרם)457
מתוכן סוכרים (גרם)6.73 1.05
שומנים (גרם)17.43 2.72
מתוכם שומן רווי (גרם)2.17 0.34
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.130.02
כולסטרול (מ"ג)104.55 16.32
נתרן (מ"ג)2,576402.18
סיבים תזונתיים (גרם)7.67 1.2
מים (גרם)477.474.54
ויטמין A (מק"ג)27.814.34
ויטמין B (מ"ג)14.632.28
ויטמין B1 (מ"ג)0.250.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.410.06
ויטמין B3 (מ"ג)9.391.47
ויטמין B5 (מ"ג)3.370.53
ויטמין B6 (מ"ג)1.040.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)172.3926.91
ויטמין B12 (מק"ג)0.440.07
ויטמין C (מ"ג)130.1520.32
ויטמין E (מ"ג)0.610.1
ויטמין K (מק"ג)48.637.59
סידן (מ"ג)77.9612.17
ברזל (מ"ג)2.550.4
מגנזיום (מ"ג)73.3311.45
זרחן (מ"ג)333.4252.06
אבץ (מ"ג)3.170.5
אשלגן (מ"ג)1,139177.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 16.7% 32.9% 43%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה