דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם תנור ל-180 מעלות, אני אפיתי בטורבו.
  • 2 לשמן תבניות מאפינס - אני ריססתי עם שמן את התבניות.
  • 3 לערבב בקערה נפרדת את היבשים: שני סוגי הקמח, שוקולד צ`יפס, סודה, סוכר והתערובת - להניח בצד.
  • 4 להקציף את הביצים השלמות בערך 3 דקות.
  • 5 להוסיף לביצים את מחית התפוחי עץ ולערבב עם מרית.
  • 6 לשפוך את הקערה של היבשים לקערה של הביצים ולערבב אותם עד שיתאחדו.
  • 7 לשפוך לתוך תבניות מאפינס, אני השתמשתי עם מצקת של מרק.
  • 8 לאפות בערך 20 עד 25 דקות, לא לאפות יותר מידי, לבדוק עם קיסם, אם יוצא יבש, מוכנים.

הכמות מספיקה ל-16 מאפינס בתבניות אישיות קטנות חד פעמיות, אפשר להגדיל את כמות המאפינס על ידי כך שנשים כמות קטנה יותר של מאפינס בכל תבנית. אני אהבתי את הגודל הזה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)286317
חלבונים (גרם)6.37 7.07
פחמימות (גרם)3843
מתוכן סוכרים (גרם)8.46 9.38
שומנים (גרם)12.7 14.08
מתוכם שומן רווי (גרם)5.47 6.06
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)71.91 79.73
נתרן (מ"ג)241.95268.28
סיבים תזונתיים (גרם)1.44 1.59
מים (גרם)14.1315.67
ויטמין A (מק"ג)23.826.39
ויטמין B (מ"ג)0.590.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.13
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.5511.7
ויטמין B12 (מק"ג)0.220.24
ויטמין C (מ"ג)0.390.43
ויטמין D (מק"ג)0.150.16
ויטמין E (מ"ג)0.660.73
ויטמין K (מק"ג)0.050.06
סידן (מ"ג)60.0566.58
ברזל (מ"ג)0.770.85
מגנזיום (מ"ג)11.7413.02
זרחן (מ"ג)53.8159.66
אבץ (מ"ג)0.340.38
אשלגן (מ"ג)79.3888.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.510.57
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.470.53
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.291.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.231.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 21.6% 10.8% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.