דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוסקה צמחונית
מוסקה חצילים לצמחוניים
  • 1 לחתוך את החציל לפרוסות ארוכות ולטגן אותן במחבת ב- 3 כפות שמן חם. אין צורך בהשחמת יתר. להניח בצד לקירור.
  • 2 הכנת המילוי: לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה. להוסיף את הפטריות ואת שאר המצרכים (חוץ מרוטב הצ`ילי המתוק). לערבב ולתבל עוד במידת הצורך.
  • 3 לרפד את תבנית חד פעמית מאורכת (אינגליש קייק) בפרוסות חציל - להניח פרוסה על דפנות התבנית כשחצי ממנה בתוך התבנית וחצי ממנה בחוץ, וכך להמשיך להניח את כל הפרוסות.
  • 4 לשפוך את המילוי בפנים ולעטוף בחצי פרוסות החצילים שמחוץ לתבנית בצורת עטיפה.
  • 5 לערבב את מצרכי הרוטב, לשפוך על החצילים הממולאים, להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 20 דקות, להוציא מהתנור ולזלף רוטב צ`ילי.
  • 6 הרי לכם מוסקה צמחונית מושלמת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית מאורכת (אינגליש קייק). אפשר גם תבנית סיליקון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13% 23.5% 10.7% 52.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב