דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להקציף בקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר עד שמתקבלת קציפה חזקה. לערבב את הברנדי עם החלמונים, למזוג לתערובת החלבונים בקערת המיקסר ולערבב בעדינות באמצעות מרית בתנועות קיפול.
  • 2 להוסיף לקערת המיקסר את השוקולד המגורד, הקוקוס והשקדים הטחונים, ולערבב שוב בעדינות בתנועות קיפול.
  • 3 לשמן תבנית קפיצית עגולה וליצוק לתוכה את העיסה.
  • 4 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות ולאפות כחצי שעה (לבדוק עם קיסם שאמור לצאת יבש תוך כדי האפייה).
  • 5 להכין את המים הרותחים עם נס הקפה, לערבב ולמזוג על העוגה מיד עם הוצאתה מהתנור.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להקציף שמנת מתוקה ולמרוח מעל העוגה לאחר שהיא מתקררת (לא חובה - העוגה טעימה מאוד גם כך).

ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה 24/26.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)237274
חלבונים (גרם)6.81 7.86
פחמימות (גרם)2226
מתוכן סוכרים (גרם)15.68 18.1
שומנים (גרם)13.6 15.7
מתוכם שומן רווי (גרם)9.87 11.39
כולסטרול (מ"ג)147.57 170.27
נתרן (מ"ג)51.3359.23
סיבים תזונתיים (גרם)1.83 2.11
מים (גרם)39.745.81
ויטמין A (מק"ג)47.654.92
ויטמין B (מ"ג)0.850.98
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.19
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.510.59
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.1520.94
ויטמין B12 (מק"ג)0.440.51
ויטמין C (מ"ג)0.280.32
ויטמין D (מק"ג)0.30.34
ויטמין E (מ"ג)0.350.4
ויטמין K (מק"ג)0.120.14
סידן (מ"ג)19.6422.66
ברזל (מ"ג)0.830.96
מגנזיום (מ"ג)6.857.9
זרחן (מ"ג)74.3685.8
אבץ (מ"ג)0.470.54
אשלגן (מ"ג)75.5387.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.490.57
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.420.49
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.411.63
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.31.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 30.6% 15.3% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.5 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.