דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגה ללא קמח
עוגה ללא קמח בשילוב טעמים נהדר
  • 1 להקציף בקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר עד שמתקבלת קציפה חזקה. לערבב את הברנדי עם החלמונים, למזוג לתערובת החלבונים בקערת המיקסר ולערבב בעדינות באמצעות מרית בתנועות קיפול.
  • 2 להוסיף לקערת המיקסר את השוקולד המגורד, הקוקוס והשקדים הטחונים, ולערבב שוב בעדינות בתנועות קיפול.
  • 3 לשמן תבנית קפיצית עגולה וליצוק לתוכה את העיסה.
  • 4 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות ולאפות כחצי שעה (לבדוק עם קיסם שאמור לצאת יבש תוך כדי האפייה).
  • 5 להכין את המים הרותחים עם נס הקפה, לערבב ולמזוג על העוגה מיד עם הוצאתה מהתנור.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להקציף שמנת מתוקה ולמרוח מעל העוגה לאחר שהיא מתקררת (לא חובה - העוגה טעימה מאוד גם כך).

ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה 24/26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 30.6% 15.3% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב