דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (12-15 מנות (תלוי בגודל הפרוסה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדה עם שבבי שקדים במילוי קרם שוקו-וניל
רולדת שקדים ביתית וטעימה
  • 1 להפריד את הביצים.
  • 2 להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק.
  • 3 לערבב את החלמונים עם השמן, תמצית הוניל וגרידת הלימון.
  • 4 להוסיף את תערובת החלמונים לקצף החלבונים בעדינות.
  • 5 להוסיף את הקמח בתנועות עטיפה.
  • 6 לשפוך את העיסה על נייר אפייה בתוך תבנית גדולה ונמוכה של התנור.
  • 7 למרוח את העיסה על כל שטח התבנית לעובי של 1 ס"מ.
  • 8 לערבב את השקדים עם כף קמח כדי שהשקדים לא ישקעו, לפזר אותם על העוגה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהעוגה מזהיבה.
  • 9 להוציא את העוגה מהתנור כשהיא עוד חמה, להפוך אותה על מגבת נקייה, לשחרר את הנייר בעדינות ולגלגל אותה עם המגבת לגליל.
  • 10 לחכות עד שתתקרר. בינתיים להקציף את כל מצרכי הקרם כ- 2-3 דקות (הקצפת יתר תגרום לקרם להישבר).
  • 11 לפתוח את הרולדה בעדינות, למרוח את הקרם ושוב לגלגל לרולדה.
  • 12 לשמור במקרר עד ההגשה.
  • 13 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית גדולה ונמוכה של תנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 30.9% 9.9% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב