דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
השילוב הכי טעים של עוף ותפוחי אדמה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 387 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את השמן במחבת/סיר שטוח, לטגן את קוביות תפוחי האדמה, להוציא ולהניח על נייר סופג.
  • 2 לחצות את הכרעיים לירך ושוק, לטגן קלות באותה מחבת ולהניח על נייר סופג בצד.
  • 3 לטגן את רצועות הבצל עד להזהבה קלה.
  • 4 באותה מחבת להניח מעל הבצל את חלקי העוף, וביניהם ומעל להניח את קוביות תפוחי אדמה.
  • 5 בקערה למלא כוס מים, להוסיף את כל התבלינים, לערבב היטב ולמזוג מעל העוף ותפוחי האדמה.
  • 6 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות ולאפות מכוסה למשך כחצי שעה, או לבשל את הסופריטו על הגז למשך כ- 40 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)487126
חלבונים (גרם)37.5 9.69
פחמימות (גרם)4311
מתוכן סוכרים (גרם)2.68 0.69
שומנים (גרם)18.25 4.72
מתוכם שומן רווי (גרם)3.13 0.81
כולסטרול (מ"ג)110.61 28.58
נתרן (מ"ג)410.84106.16
סיבים תזונתיים (גרם)3.98 1.03
מים (גרם)284.2273.44
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)21.325.51
ויטמין B (מ"ג)14.133.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.30.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.320.08
ויטמין B3 (מ"ג)9.882.55
ויטמין B5 (מ"ג)2.580.67
ויטמין B6 (מ"ג)1.020.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.648.18
ויטמין B12 (מק"ג)0.410.11
ויטמין C (מ"ג)15.824.09
ויטמין D (מק"ג)0.260.07
ויטמין E (מ"ג)0.050.01
ויטמין K (מק"ג)4.661.2
סידן (מ"ג)39.210.13
ברזל (מ"ג)2.530.65
מגנזיום (מ"ג)72.2118.66
זרחן (מ"ג)307.2279.38
אבץ (מ"ג)4.371.13
אשלגן (מ"ג)989.94255.8
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.450.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.50.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.050.27
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.030.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 17.9% 36.7% 41.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה