דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 166 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג מרלוזה בתנור
פילה מרלוזה אפוי בתנור עם עגבניות
  • 1 לפזר מלח ומיץ לימון על הדג (מופשר וחתוך למנות), ולהניח בצד.
  • 2 בינתיים לערבב את השמן עם כל התבלינים והכוסברה, ולשפוך הכל על נתחי דג המרלוזה (להשאיר מעט כדי לתבל את פרוסות העגבניות).
  • 3 לסדר את הדג בצורת מניפה בתבנית. בכל מניפה להניח פרוסת עגבניה.
  • 4 לאפות בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה או עד שנתחי הדג משחימים.
  • 5 לקשט בכוסברה קצוצה והרי לכם דג מרלוזה בתנור טעים ביותר.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל הצבעוני.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 11.5% 73.1% 13.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב