דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 261 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להתחיל עם רוטב הבולונז: להכניס למחבת שמן, לחמם, להוסיף בצל ולטגן עד לצבע שקוף.
  • 2 להוסיף את הבשר, לערבב, להוסיף רסק, מים, מלח, פפריקה, סוכר, ולבשל הכל ביחד בערך חצי שעה.
  • 3 מי שאוהב את הבשר מבושל יותר ויותר שרוף, שיבשל עד לדרגה שהוא אוהב.
  • 4 כשהמילוי מוכן, להניח בצד ולהכין את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 5 לאחר מכן, לשפוך את הבולונז, לערבב ולהגיש חם.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)599229
חלבונים (גרם)33.71 12.9
פחמימות (גרם)7930
מתוכן סוכרים (גרם)2.68 1.03
שומנים (גרם)15.92 6.09
מתוכם שומן רווי (גרם)3.99 1.52
כולסטרול (מ"ג)62 23.72
נתרן (מ"ג)1,390531.61
סיבים תזונתיים (גרם)3.87 1.48
מים (גרם)105.6740.42
ויטמין A (מק"ג)31.6412.11
ויטמין B (מ"ג)7.132.73
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.07
ויטמין B3 (מ"ג)5.712.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.690.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.470.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.024.22
ויטמין B12 (מק"ג)2.240.86
ויטמין C (מ"ג)4.741.81
ויטמין E (מ"ג)0.640.25
ויטמין K (מק"ג)1.060.41
סידן (מ"ג)18.016.89
ברזל (מ"ג)2.731.04
מגנזיום (מ"ג)26.8510.27
זרחן (מ"ג)209.3980.1
אבץ (מ"ג)5.191.98
אשלגן (מ"ג)410.93157.2
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 12% 25.4% 59.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.