דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת פסטה עם פטריות וגבינות
פשטידת פסטה עם פטריות וגבינות
פשטידת פסטה עם פטריות וגבינות
שילוב נהדר של פסטה, פטריות וגבינות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 163 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה כ- 3/4 בישול, מסננים מנוזלים ומפזרים על תבנית בקוטר 26 משומנת.
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן הזית עד הזהבה קלה. מוסיפים שום, מערבבים ומוסיפים את הפטריות (השטופות). מפזרים מעל מלח גס (אפשר גם מעט פלפל) וחצי כפית אורגנו. מקפיצים כ- 2-3 דקות ומוכן (מצננים מעט).
  • 3 בעזרת מטרפה ידנית טורפים את כל החומרים לרוטב השמנת יחד. מוסיפים מחצית מכמות הגבינה הצהובה, הקוטג` והגבינה הבולגרית, ואת הפטריות המוקפצות עם הבצל, ומערבבים.
  • 4 יוצקים את תערובת השמנת והפטריות מעל שכבת הפסטה בתבנית. לאחר מכן, מפזרים את שאר הגבינה הצהובה ומעל כפית אורגנו.
  • 5 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות עד שמזהיב היטב מלמעלה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית לפשטידות (פיירקס או חרס) בקוטר 26.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)249153
חלבונים (גרם)15.21 9.36
פחמימות (גרם)2314
מתוכן סוכרים (גרם)2.29 1.41
שומנים (גרם)10.92 6.72
מתוכם שומן רווי (גרם)5.05 3.11
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)97.69 60.08
נתרן (מ"ג)447.38275.14
סיבים תזונתיים (גרם)0.94 0.58
מים (גרם)57.0735.1
ויטמין A (מק"ג)33.1620.4
ויטמין B (מ"ג)2.121.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.1
ויטמין B3 (מ"ג)1.010.62
ויטמין B5 (מ"ג)0.80.49
ויטמין B6 (מ"ג)0.10.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.6510.86
ויטמין B12 (מק"ג)0.180.11
ויטמין C (מ"ג)2.451.51
ויטמין D (מק"ג)0.530.33
ויטמין E (מ"ג)0.250.15
ויטמין K (מק"ג)1.130.7
סידן (מ"ג)195.8120.42
ברזל (מ"ג)0.880.54
מגנזיום (מ"ג)14.158.7
זרחן (מ"ג)69.1842.55
אבץ (מ"ג)0.520.32
אשלגן (מ"ג)150.2392.39
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.460.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.380.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.760.47
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.710.43

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 21.8% 30.4% 45.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה