דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר של סינטה ושעועית ירוקה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 273 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 חותכים את נתח הסינטה המיושנת לרצועות דקות. מניחים את רצועות הסינטה בקערה, מפזרים עליהן את הקורנפלור והברנדי, ומשרים במשך כשעה.
  • 2 בינתיים מרתיחים את השעועית הירוקה העדינה רתיחה קלה (כ- 5 דקות ולא יותר) כדי שתישר פריכה, ומסננים.
  • 3 מחממים בווק את השמן ומטגנים קלות את השום והג`ינג`ר, ומיד מוסיפים את רצועות הסינטה. מערבבים כ- 3 דקות עד שהבשר משנה את צבעו, מוסיפים את השעועית הירוקה ומתבלים במלח (מעט), בפלפל השחור הגרוס וברוטב הטריאקי.
  • 4 לבסוף מזלפים כמה טיפות של שמן הצ`ילי ומכבים את האש. הבשר מוכן מהר מאוד - לא להמשיך בבישול כי הסינטה עלולה להתייבש. מפזרים את השומשום מעל הסינטה המוקפצת לפני ההגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום שומשום ניתן לפזר גם פרוסות שקדים.

ציוד נדרש: ווק לטיגון.

זמן ההכנה כולל את זמן השריית הסינטה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רותם שמאע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)457168
חלבונים (גרם)39.5 14.48
פחמימות (גרם)207
מתוכן סוכרים (גרם)0.02 0.01
שומנים (גרם)21.56 7.9
מתוכם שומן רווי (גרם)5.55 2.03
כולסטרול (מ"ג)91.25 33.46
נתרן (מ"ג)271.8499.67
סיבים תזונתיים (גרם)3.42 1.26
מים (גרם)76.728.12
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020.01
ויטמין B (מ"ג)11.594.25
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.07
ויטמין B3 (מ"ג)9.773.58
ויטמין B5 (מ"ג)0.730.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.790.29
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.354.16
ויטמין B12 (מק"ג)2.160.79
ויטמין C (מ"ג)0.590.22
ויטמין E (מ"ג)0.530.19
ויטמין K (מק"ג)2.731
סידן (מ"ג)33.1812.17
ברזל (מ"ג)2.440.9
מגנזיום (מ"ג)32.0711.76
זרחן (מ"ג)289.25106.05
אבץ (מ"ג)6.692.45
אשלגן (מ"ג)469.93172.29
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.760.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.720.26
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 25.5% 46.8% 23.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה