דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטת אורז טעימה וקלה לצהריים

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 347 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במחבת רחבה עם מכסה מטגנים את הפטריות (סלסלת פטריות טריות) עם השמן, עד שהן מגירות נוזלים ומתכווצות.
  • 2 מוסיפים אליהן את הגזר, התירס והתבלינים. ממשיכים לערבב מדי פעם על אש נמוכה במכסה סגור לכ- 10 דקות.
  • 3 בזמן טיגון הירקות, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים ומסננים.
  • 4 מוסיפים את הפסטה למחבת, ומערבבים הכל יחד בעדינות לספיגת טעמים.
  • 5 טועמים ומתקנים תיבול.
  • 6 מגישים מיד ואוכלים חם חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)570164
חלבונים (גרם)12.71 3.67
פחמימות (גרם)11333
מתוכן סוכרים (גרם)1.02 0.3
שומנים (גרם)8.41 2.43
מתוכם שומן רווי (גרם)1.3 0.37
נתרן (מ"ג)248.8771.77
סיבים תזונתיים (גרם)6.47 1.87
מים (גרם)47.8413.8
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020.01
ויטמין B (מ"ג)3.731.08
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.05
ויטמין B3 (מ"ג)2.340.68
ויטמין B5 (מ"ג)1.130.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.462.73
ויטמין C (מ"ג)2.130.61
ויטמין D (מק"ג)0.280.08
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.20.06
סידן (מ"ג)3.831.1
ברזל (מ"ג)0.950.27
מגנזיום (מ"ג)6.551.89
זרחן (מ"ג)45.8913.23
אבץ (מ"ג)0.460.13
אשלגן (מ"ג)512.79147.88
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 6% 9% 80.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.