דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט קוביות חצילים ברוטב נהדר

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפזר את המלח על קוביות החצילים.
  • 2 לערבב את כל מצרכי הרוטב, למזוג מעל החצילים, לערבב היטב ולהניח בצד למשך 20 דקות כדי שהחצילים יספגו את הרוטב.
  • 3 לסדר את החצילים בשכבה אחידה על נייר אפייה בתוך תבנית.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהחצילים מתרככים.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולצקת מעל את רוטב הצ`ילי המתוק (מוסיף עוד טעם וגם מעניק ברק לחצילים).
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)126107
חלבונים (גרם)0.99 0.84
פחמימות (גרם)1412
מתוכן סוכרים (גרם)7.18 6.12
שומנים (גרם)8.22 7.01
מתוכם שומן רווי (גרם)0.58 0.49
נתרן (מ"ג)187.74160.07
סיבים תזונתיים (גרם)2.78 2.37
מים (גרם)86.5273.77
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)24.520.89
ויטמין B (מ"ג)1.060.9
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.710.6
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.4312.3
ויטמין C (מ"ג)2.722.31
ויטמין E (מ"ג)0.650.55
ויטמין K (מק"ג)3.563.03
סידן (מ"ג)9.488.08
ברזל (מ"ג)0.480.41
מגנזיום (מ"ג)12.4310.6
זרחן (מ"ג)18.8716.09
אבץ (מ"ג)0.160.14
אשלגן (מ"ג)142.51121.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 32.3% 3.9% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.7 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.