דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה ללא בצק
עוגת גבינה ללא בצק
עוגת גבינה ללא בצק
העוגה שמשתלבת הכי טוב עם כוס קפה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור לחום בינוני של 160-180 מעלות (תלוי בתנור).
  • 2 שמים בקערה את הגבינה, החלמונים, קמח תפוחי האדמה, 2/3 מכמות הסוכר, אינסטנט פודינג הוניל והשמנת, ומערבבים יחד.
  • 3 מקציפים את החלבונים עם 1/3 מכמות הסוכר לקצף נוקשה, ומקפלים לתערובת הגבינה.
  • 4 יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה או שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
  • 5 מעבירים סכין בין דפנות התבנית לעוגה, מכבים את התנור ומצננים את העוגה בתוכו כשדלת התנור פתוחה (מצננים היטב).
  • 6 הכנת הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר (יש אפשרות להקצפה עם פודינג וניל לפי הטעם) לקצפת יציבה, ומצפים את העוגה כשהיא קרה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית 24.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)179201
חלבונים (גרם)5.6 6.27
פחמימות (גרם)1618
מתוכן סוכרים (גרם)6.81 7.63
שומנים (גרם)10.56 11.83
מתוכם שומן רווי (גרם)5.86 6.57
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)92.55 103.7
נתרן (מ"ג)159.3178.48
סיבים תזונתיים (גרם)1.09 1.23
מים (גרם)12.9514.51
ויטמין A (מק"ג)27.230.48
ויטמין B (מ"ג)0.40.44
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.998.95
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.17
ויטמין D (מק"ג)0.50.57
ויטמין E (מ"ג)0.180.2
ויטמין K (מק"ג)0.050.06
סידן (מ"ג)77.4686.79
ברזל (מ"ג)0.30.33
מגנזיום (מ"ג)2.042.29
זרחן (מ"ג)33.6637.71
אבץ (מ"ג)0.220.25
אשלגן (מ"ג)23.626.44
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.7
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.65

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 31.9% 16.9% 47.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.