דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן לחובבי עוגיות הלואקר

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת התחתית: מקציפים את החלבונים. כשמתחילות להיווצר בועות אוויר מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף לבן יפה ותפוח.
  • 2 מקפלים פנימה את הקוקוס, מעבירים לתבנית 26 קפיצית, אופים בתנור בחום של 160 מעלות כחצי שעה עד להתקשות והזהבת התחתית, ומניחים להתקרר כחצי שעה.
  • 3 הכנת השכבה שנייה: מקציפים את השמנות עם האינסטנט, מוסיפים את ממרח הלואקר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
  • 4 מורחים את קרם הלואקר על התחתית ומכניסים להקפאה לחצי שעה.
  • 5 הכנת השכבה השלישית: מקציפים הכל לקרם יציב (חוץ מהקוקוס). מוציאים את העוגה מהמקפיא, מפזרים על שכבת קרם הלואקר מעט קוקוס, יוצקים על הקוקוס את הקרם הלבן ומכניסים שוב למקפיא לשעה.
  • 6 הכנת הציפוי: ממיסים בקלחת על האש את החלב עם ממרח הלואקר, שופכים על העוגה ומחזירים למקפיא ל- 6 שעות לפחות.
  • 7 מקשטים בוופלי לואקר או בכל מה שאוהבים. ממצלץ להגיש את העוגה חצי קפואה (מוציאים את העוגה מהמקפיא כשעה לפני ההגשה).
  • 8 הרי לכם עוגת לואקר מושלמת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26 קפיצית.

הערך התזונתי לא כולל את קישוטי העוגה. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רותם שמאע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)373359
חלבונים (גרם)3.52 3.39
פחמימות (גרם)2928
מתוכן סוכרים (גרם)16.19 15.6
שומנים (גרם)27.78 26.78
מתוכם שומן רווי (גרם)18.35 17.68
כולסטרול (מ"ג)42.09 40.57
נתרן (מ"ג)128.73124.08
סיבים תזונתיים (גרם)3.73 3.6
מים (גרם)4.344.19
ויטמין B (מק"ג)38.2936.9
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.20.19
ויטמין B12 (מק"ג)00
סידן (מ"ג)26.6225.65
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.540.52
זרחן (מ"ג)0.740.72
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)8.217.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 43.2% 5.5% 45.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.85 (0.96 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.