דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת תרד עם פטריות וגבינות
פשטידת תרד עם פטריות וגבינות
פשטידת תרד עם פטריות וגבינות
שילוב נפלא בפשטידה אחת

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את התרד ולחתוך עם היד לחתיכות.
  • 2 בקערה לטרוף את הביצים, להוסיף את המלח, הפלפל השחור, הקמח, אבקת המרק, השום והגבינות, ולערבב את כל החומרים יחד עם התרד.
  • 3 בתבנית מלבנית למרוח כף שמן זית ולשפוך אליה את התערובת.
  • 4 לגרד את הגזר ולשים מעל התערובת בתבנית.
  • 5 לסדר את הפטריות מעל, לפזר כ- 20 גבינה צהובה ולטפטף את כף שמן הזית מעל הפטריות.
  • 6 לאפות כ- 40 דקות בתנור בחום של 180 מעלות. בהגשה לפזר קצת גבינה צהובה מגורדת.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית לאפייה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14372
חלבונים (גרם)12.92 6.47
פחמימות (גרם)95
מתוכן סוכרים (גרם)1.43 0.72
שומנים (גרם)6.88 3.45
מתוכם שומן רווי (גרם)2.22 1.11
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)116.86 58.56
נתרן (מ"ג)475.08238.07
סיבים תזונתיים (גרם)3.53 1.77
מים (גרם)154.677.47
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)740.4371.03
ויטמין B (מ"ג)3.781.9
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.470.23
ויטמין B3 (מ"ג)1.530.77
ויטמין B5 (מ"ג)1.080.54
ויטמין B6 (מ"ג)0.380.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)181.7991.09
ויטמין B12 (מק"ג)0.270.13
ויטמין C (מ"ג)12.636.33
ויטמין D (מק"ג)0.720.36
ויטמין E (מ"ג)2.761.39
ויטמין K (מק"ג)550.45275.84
סידן (מ"ג)295.21147.94
ברזל (מ"ג)4.932.47
מגנזיום (מ"ג)109.3954.81
זרחן (מ"ג)145.3572.84
אבץ (מ"ג)1.450.73
אשלגן (מ"ג)666.2333.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.750.38
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.540.27
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.120.56
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.040.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.8% 21.1% 39.6% 28.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.