דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טורט תותים וקצפת
יש על תותים וקצפת?
  • 1 מקציפים את החלמונים עם 100 גרם אבקת סוכר למשך כמה דקות.
  • 2 מוסיפים את סוכר הוניל, הקמח והקורנפלור.
  • 3 בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 50 גרם אבקת סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • 4 מקפלים את החלבונים לתערובת החלמונים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 מחלקים לשתי תבניות 23 ס"מ מרופדות בנייר אפייה בתחתית ומשומנות, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20 דקות. מוציאים את העוגות, מצננים ומפרידים מהתבניות.
  • 6 הכנת המלית: מקציפים את השמנת והסוכר, וחותכים את התותים לפרוסות.
  • 7 הרכבת העוגה: מורחים מחצית מהשמנת על החלק התחתון של העוגה, מפזרים מעל מחצית התותים, מניחים את העוגה השנייה, מעל מוסיפים את הקצפת הנותרת ומקשטים שוב בתותים.
  • 8 אקסטרה: בשלב ההרכבה אפשר להוסיף מסביב לטורט שכבת קצפת ואגוזי פקאן קצוצים גס.
  • 9 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 20% 12% 64.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב