דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאדג` שוקולד טבעוני עם תוספות
פאדג` שוקולד טבעוני עם תוספות
קינוח טבעוני טעים וממכר

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (כמות מוערכת של עיגולים בינוניים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 למעבד מזון מכניסים את אגוזי הקשיו וחלב השקדים, ומפעילים עד שהמרקם הופך ל"ממרח משחתי" (למשך כ- 5 דקות).
  • 2 לאחר מכן, מוסיפים את שאר המצרכים: סילאן, שמן קוקוס, קוקוס טחון, אבקת קקאו ומלח, ומפעילים שוב ל- 5 דקות נוספות.
  • 3 מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים.
  • 4 מוזגים לתבניות פרלינים או מקפיאים מעט וכשהפאדג` יציב מגלגלים לעיגולים, ולאחר מכן מגלגלים בתוספות כמו אבקת קקאו, שקדים טחונים, קוקוס או אגוזים קצוצים. אפשר גם להעביר לתבנית שטוחה ואז ניתן לחתוך לקוביות כשזה מוכן.
  • 5 מכניסים למקפיא לפחות לשעתיים עד להתייצבות.
  • 6 עכשיו נשאר רק לוודא שיישאר משהו חיוך

הערך התזונתי לא כולל את חלב השקדים ואת הציפויים. במקום הסילאן ניתן להשתמש בסירופ תירס או סטיוויה לפי הטעם. זמן ההכנה כולל את זמן ההתייצבות. אפשר להחליף את החלב שקדים בכל נוזל אחר כמו מים, חלב קוקוס, חלב אורז/סויה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות תהילה בן-אבו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)195519
חלבונים (גרם)3.19 8.48
פחמימות (גרם)1641
מתוכן סוכרים (גרם)0.92 2.45
שומנים (גרם)14.56 38.66
מתוכם שומן רווי (גרם)7.52 19.98
נתרן (מ"ג)45.22120.11
סיבים תזונתיים (גרם)1.46 3.88
מים (גרם)0.852.26
ויטמין A (מק"ג)0.020.05
ויטמין B (מ"ג)0.51.33
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.19
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.20.54
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.815.4
ויטמין C (מ"ג)0.180.48
ויטמין E (מ"ג)0.41.05
ויטמין K (מק"ג)5.0813.49
סידן (מ"ג)8.4822.52
ברזל (מ"ג)1.163.09
מגנזיום (מ"ג)48.72129.41
זרחן (מ"ג)95.44253.48
אבץ (מ"ג)0.922.45
אשלגן (מ"ג)134.38356.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.353.58
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.343.56
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.5212.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.4811.9

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 41.8% 9.2% 44.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.84 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.