דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב טעים ביותר לט"ו בשבט

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל שחותכים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים היטב בקערה את החמאה המומסת, אבקת הקקאו והסוכר. מוסיפים את תמצית הוניל והביצים, מערבבים ומוסיפים את הקמח התופח. מערבבים רק עד לאיחוד ולא יותר.
  • 2 מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים פנימה. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית 30x25 מרופדת בנייר אפייה ומשומנת מעט.
  • 3 מפזרים מעל את פירות ההדר המיובשים והממותקים ואת האגוזים (הכל ישקע פנימה בעוגה באפייה - לא לדאוג).
  • 4 אופים בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה ומוציאים להצטננות כשעה. רק לאחר מכן שולפים בעדינות עם נייר האפייה, מניחים על קרש חיתוך וחותכים ריבועים בעזרת סכין גדולה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 30x25.

הערך התזונתי לא כולל את פירות ההדר המיובשים והממותקים. זמן ההכנה כולל את זמן הצטננות הבראוניז לאחר האפייה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רותם שמאע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)184448
חלבונים (גרם)2.63 6.41
פחמימות (גרם)2048
מתוכן סוכרים (גרם)9.01 21.92
שומנים (גרם)10.7 26.03
מתוכם שומן רווי (גרם)5.46 13.28
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)43.37 105.53
נתרן (מ"ג)54.94133.68
סיבים תזונתיים (גרם)0.23 0.57
מים (גרם)5.3312.98
ויטמין A (מק"ג)10.8826.47
ויטמין B (מ"ג)0.180.44
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.428.32
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.15
ויטמין D (מק"ג)0.140.34
ויטמין E (מ"ג)0.070.18
ויטמין K (מק"ג)0.040.09
סידן (מ"ג)4.8211.73
ברזל (מ"ג)0.220.53
מגנזיום (מ"ג)4.3410.56
זרחן (מ"ג)18.6245.3
אבץ (מ"ג)0.140.33
אשלגן (מ"ג)20.650.12
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.32
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.26
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.280.68
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.260.64

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 32.1% 7.9% 59.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.