דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נודלס מוקפץ עם עוף
נודלס מוקפץ עם עוף
נודלס עם עוף בסגנון אסיאתי

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 363 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הנודלס לפי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • 2 במחבת ווק מחממים את השמן, מטגנים את רצועות חזה/פילה העוף עד שינוי צבעו ומוציאים מהמחבת.
  • 3 חותכים את הבצל, הפלפלים והכרוב לרצועות, מוסיפים אותם למחבת באותו הסדר הכתוב ומטגנים עד לריכוך קל. מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון קל.
  • 4 מוסיפים את רוטב הסויה, הטריאקי, הצ`ילי המתוק, הדבש והתבלינים, מערבבים, מחזירים את העוף למחבת ומערבבים שוב.
  • 5 מוסיפים את הנודלס לווק, מערבבים, מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד נודלס מוקפץ עם עוף בסגנון ביתי טעים ביותר שכולם יאהבו.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם בוטנים גרוסים.

ציוד נדרש: מחבת ווק.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)502138
חלבונים (גרם)47.68 13.14
פחמימות (גרם)5315
מתוכן סוכרים (גרם)8.13 2.24
שומנים (גרם)10.69 2.95
מתוכם שומן רווי (גרם)2.23 0.61
כולסטרול (מ"ג)104 28.67
נתרן (מ"ג)629.9173.66
סיבים תזונתיים (גרם)5.04 1.39
מים (גרם)228.3962.97
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)73.9320.38
ויטמין B (מ"ג)22.466.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.290.08
ויטמין B3 (מ"ג)18.875.2
ויטמין B5 (מ"ג)2.050.57
ויטמין B6 (מ"ג)1.010.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)43.5112
ויטמין B12 (מק"ג)0.420.12
ויטמין C (מ"ג)102.1328.16
ויטמין D (מק"ג)0.30.08
ויטמין E (מ"ג)1.290.36
ויטמין K (מק"ג)66.1118.23
סידן (מ"ג)90.9925.09
ברזל (מ"ג)2.590.71
מגנזיום (מ"ג)59.6616.45
זרחן (מ"ג)354.2897.68
אבץ (מ"ג)1.810.5
אשלגן (מ"ג)726.87200.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.440.4
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.170.32
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.010.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.770.49

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 9.2% 40.9% 45.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.