דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטרמה הודו במרינדת חרדל ודבש
פסטרמה הודו במרינדת חרדל ודבש
פסטרמה הודו במרינדת חרדל ודבש
פסטרמה טעימה תוצרת בית

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי הפרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב את כל מרכיבי המרינדה.
  • 2 לשטוף מתחת לברז מים את נתח הפסטרמה ולסנן מנוזלים. אם יש אפשרות לבקש מהקצב שיקשור עם רשת את הנתח אז עדיף. אם אין אז צריך לקשור בבית בחוט שמיועד לאפייה.
  • 3 להכניס את נתח הפסטרמה לקערה ולעסות אותה היטב מכל הכיוונים עם כל מצרכי המרינדה המעורבבים. לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות ל- 24 שעות לספיגת טעמים.
  • 4 להניח על תבנית של תנור נייר אפייה, מעליו נייר כסף ועליו את נתח הפסטרמה. לסגור את נייר הכסף ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך שעה לפחות (פלוס-מינוס).
  • 5 לאחר מכן לפתוח את נייר הכסף ולתת צריבה כ- 15-20 דקות (שיזוף יפה, שלא יישרף).
  • 6 לחכות שנתח הפסטרמה יתקרר ואז לפרוס לחלקים דקים או עבים לפי בחירה. הרי לכם פסטרמה הודו ביתית עם מרינדת חרדל ודבש.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לצפות את הנתח בתבלינים שאוהבים: פעם בסגנון חריף, פעם מתוק, פעם משולב - אין סוף לאפשרויות.

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הצ`ילי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)48219
חלבונים (גרם)5.13 23.17
פחמימות (גרם)14
מתוכן סוכרים (גרם)0.29 1.32
שומנים (גרם)2.65 11.99
מתוכם שומן רווי (גרם)0.42 1.88
כולסטרול (מ"ג)13.83 62.5
נתרן (מ"ג)222.671,006
סיבים תזונתיים (גרם)0.14 0.63
מים (גרם)12.1754.98
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)6.7430.45
ויטמין B (מ"ג)1.587.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.12
ויטמין B3 (מ"ג)1.35.86
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.58
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.52
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.366.14
ויטמין B12 (מק"ג)0.070.29
ויטמין C (מ"ג)1.024.6
ויטמין D (מק"ג)0.030.15
ויטמין E (מ"ג)0.090.42
ויטמין K (מק"ג)0.361.61
סידן (מ"ג)4.4720.18
ברזל (מ"ג)0.361.61
מגנזיום (מ"ג)5.7225.85
זרחן (מ"ג)39.72179.48
אבץ (מ"ג)0.311.41
אשלגן (מ"ג)59.65269.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.12
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 30.4% 58.8% 9.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.