דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (אוזני המן בינוניים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אוזני המן במילוי טראפלס שוקולד ומסקרפונה
אוזני המן במילוי מקורי וטעים
  • הכנת הבצק:
  • 1 במיקסר עם וו גיטרה לערבב יחד את אבקת הסוכר והחמאה. להוסיף את השמנת והחלמונים בהדרגה. להוסיף את תמצית הוניל וגרידת הלימון/תפוז (לא חובה).
  • 2 להוסיף את הקמח ולערבב רק עד שמתקבל בצק אחיד. לעטוף בניילון ולשים במקרר ל- 3 שעות לפחות. בינתיים מכינים את המילוי.
  • הכנת המילוי:
  • 1 להמיס את השוקולד המריר מעל בן-מארי, להוסיף את גבינת המסקרפונה ולערבב לתערובת חלקה.
  • 2 להוסיף את השקדים הטחונים ולערבב לתערובת אחידה.
  • 3 לכסות בניילון נצמד ולצנן במקרר לפחות שעה (עדיף שעתיים-שלוש).
  • הרכבת אוזני ההמן:
  • 1 לרדד מחצית מהבצק על משטח מעט מקומח לעובי של 3-4 מ"מ (את המחצית השניה לשמור במקרר עד השימוש).
  • 2 לקרוץ עיגולים, לשים חצי כפית של מלית, להדק לצורה של אוזן המן ולהניח עם מרווחים על גבי מגש אפייה מרופד בנייר אפייה.
  • 3 לפזר מעט שקדים פרוסים מעל.
  • 4 את המגש עם אוזני ההמן להקפיא ל- 10 דקות ואז מיד לאפות כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות.
  • 5 לצנן לחלוטין ולפזר מעט אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 6 תיהנו וחג פורים שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 35.6% 8.5% 54.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב