דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כוסות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרם בוואריה ביתי וטעים
אוהבים בוואריה?
  • 1 לשפוך בתוך סיר את החלב עם הג`לטין והקורנפלור, לערבב היטב ולהביא לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  • 2 לכבות את האש ולהסיר מהגז.
  • 3 להקציף את החלמונים עם הסוכר ולהוסיף אל תוך החלב החם תוך כדי ערבוב מתמיד כדי שהביצה לא תתבשל (אנחנו רוצים בישול קצר של כ- 20% על מנת להרוג את החיידקים), ולצנן כ- 10 דקות.
  • 4 להקציף את השמנת המתוקה במהירות גבוהה כ- 3 דקות ולקפל בתנועות עדינות אל תוך תערובת החלב.
  • 5 בכלי קטן להניח את הפתיבר הטבול בחלב.
  • 6 מעל הפתיבר ליצוק את תערובת הבוואריה.
  • 7 להכניס לקירור למשך כ- 4 שעות לפחות.
  • 8 לפני הגשה לצקת סירופ שוקולד ולפזר אגוזים קצוצים.
  • 9 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבוואריה. שיטת ההכנה כוללת הרתחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 35.1% 10.6% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב