דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות בוטנים בציפוי אבקת סוכר
עוגיות בוטנים בציפוי אבקת סוכר
עוגיות בוטנים בעטרות נייר

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (מספר עוגיות בוטנים מוערך)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטחון את הבוטנים הקלויים והקלופים עד שיהיו טחונים ולחים מאוד. להוסיף את הסוכר למעבד המזון ולהמשיך לטחון ביחד עוד שתי דקות. להעביר לקערה ולהוסיף את הביצים, הקינמון והציפורן. לערבב ולהכניס למקרר לחצי שעה להתייצבות.
  • 2 להכין עטרות נייר קטנות (מספר 1), לגלגל מהעיסה כדורים קטנים (אפשר לשמן קצת ידיים) ולזרוק לקערה עם אבקת הסוכר. לגלגל באבקת הסוכר בנדיבות ולהכניס לעטרות נייר שסידרנו בתבנית התנור.
  • 3 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד שהעוגיות מתחילות להיסדק ולהתייצב (כ- 10-12 דקות, לא לאפות יותר זמן כי העוגיות עלולות להתייבש). מתקבלות עוגיות בוטנים מושלגות מושלמות!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: עטרות נייר קטנות (מספר 1).

זמן ההכנה כולל את זמן התייצבות העוגיות במקרר.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רותם שמאע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)102428
חלבונים (גרם)2.88 12.15
פחמימות (גרם)1250
מתוכן סוכרים (גרם)9.89 41.64
שומנים (גרם)5.36 22.59
מתוכם שומן רווי (גרם)0.82 3.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)15.18 63.93
נתרן (מ"ג)6.4827.31
סיבים תזונתיים (גרם)0.84 3.52
מים (גרם)3.2913.85
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)6.5427.55
ויטמין B (מ"ג)1.687.09
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.19
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.13
ויטמין B3 (מ"ג)1.365.71
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.85
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.4369.21
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.15
ויטמין C (מ"ג)0.010.04
ויטמין D (מק"ג)0.080.35
ויטמין E (מ"ג)0.743.11
ויטמין K (מק"ג)0.050.19
סידן (מ"ג)8.4535.58
ברזל (מ"ג)0.31.28
מגנזיום (מ"ג)18.1576.46
זרחן (מ"ג)43.93185.03
אבץ (מ"ג)0.381.62
אשלגן (מ"ג)71.99303.25
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.656.96
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.646.89
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.6211.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.5410.69

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 25.7% 13.8% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה