דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת סולת בסבוסה אוורירית
עוגת סולת מצרית עם שקדים
  • 1 להפריד את הביצים. להקציף במהירות הגבוהה ביותר את החלבונים עם הסוכר למשך 5 דקות בדיוק.
  • 3 להנמיך למהירות הנמוכה ביותר ולהוסיף את החלמונים (אחד אחד).
  • 4 להוסיף את מיץ התפוזים והשמן עד לאיחוד.
  • 5 להוסיף את הסולת, הקוקוס, הקמח ואבקת האפייה.
  • 6 לתת עוד הקצפה קצרה עד לאיחוד חומרים ולעצור.
  • 7 למזוג את התערובת אל תוך תבנית אפייה מלבנית 30x20 ס"מ המרופדת בנייר אפייה.
  • 8 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 30-40 דקות. לאחר 5 דקות של אפייה להוציא את העוגה, לסדר יפה את השקדים ולהחזיר להמשך אפייה.
  • 9 להביא לרתיחה את מצרכי הסירופ ולבשל עוד 7 דקות. לכבות ולצנן כחצי שעה עד לטמפרטורת החדר. כדאי דווקא להתחיל מהכנת הסירופ ולחסוך זמן המתנה.
  • 10 למזוג את סירופ הסוכר מעל העוגה כשהיא חמה והסירופ הצטנן לטמפרטורת החדר.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מלבנית 30x20 ס"מ.

המידות מתייחסות לכוס קרטון חד פעמית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 27% 9.1% 62.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב